Procert

Vergoedingen door zorgverzekeraars.

Op deze pagina kunt u zien of uw voetbehandeling wordt vergoed. Per zorgverzekeraar vindt u informatie over het maximum aantal behandelingen en het maximale bedrag dat wordt vergoed. Selecteer hieronder bij welke verzekeraar u bent verzekerd en voor welk jaar u het overzicht wilt inzien.

Wat krijgt u vergoedt in 2020 voor een pedicure behandeling

Vergoedingen door zorgverzekeraars.

Wilt u weten wat u vergoed krijgt van uw zorgvezekeraar in 2020 voor een pedicure behandeling op zorgwijzer vind u alle informatie.

RondOm

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van enthousiaste en vooruitstrevende podotherapeuten (BHS), podotherapeut-MSU echografisten (BHS) en podotherapeut-bewegingswetenschappers (MSc) dat ondersteund wordt door zooltechnici en secretariële medewerkers. Dit team van professionals heeft de krachten gebundeld om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren, zowel door inhoudelijk veel te overleggen en kennis met elkaar te delen, als door organisatorisch talent te onderkennen.

Podotherapie Almere

Podotherapeutische behandelingen zijn gericht op het behouden of verbeteren van de functionele beweeglijkheid van de voet. Wanneer de oorzaak van een klacht niet te behandelen is dan proberen we de gevolgen van de klacht te verminderen. De klachten die door de podotherapeut behandeld kunnen worden vindt u in dit overzicht.

Voetcheck

Er zijn nog 20 voetproblemen waar in jouw geval sprake van zou kunnen zijn. Beantwoord de vragen in de volgende stappen om een advies op maat te krijgen.

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie van de pedicures in Nederland